Peau Pure

Over Peau Pure

Al jaren was ik op zoek naar een goede (en betaalbare) gezichtscrème: mijn huid is dun en gevoelig, ik heb snel rode vlekken en mijn ogen tranen snel van crèmes die ik rond mijn ogen aanbreng.

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik weten wat écht goed is. Waarom reageert mijn huid op de ene crème anders dan op de andere. In de winkels en op websites keek ik op alle potjes en flesjes om te zien wat er in zat en ik zocht op waaróm het er in zat. Met het groeien van deze kennis groeide van lieverlee ook het idee om zelf mijn ideale gezichtscrème te ontwikkelen. Puur voor eigen gebruik. Natuurlijk ook omdat het me erg interesseerde en ik veel lol in kreeg in het onderzoek.

Het hoe en waarom van Peau Pure

Na ruim een jaar onderzoek had ik goed inzicht in wat er gebruikt wordt in cosmetica-land. Ik wist welke ingrediënten wel werken, welke niks doen en welke domweg slecht zijn.
Ik was geschrokken bij het zien van de ingrediënten in veel crèmes en ik besloot om mijn gezichtscrème door te ontwikkelen voor de markt. Een ambitieus plan, want voor jezelf zoiets maken is leuk, voor anderen een crème maken is een serieuze zaak.

Na anderhalf jaar leren, proberen, combineren, toevoegen, weglaten en doseren had ik een product dat geschikt was voor de testfase.
Na meer dan een jaar testen heb ik nu een stabiel product, zeer werkzaam en veilig voor iedere huid. Ook het productieproces heb ik gesystematiseerd, waarmee kwaliteit, veiligheid en hygiene gewaarborgd worden.

Toch ga ik deze crème bij nader inzien niet verkopen. Om aan alle wettelijke regels te kunnen voldoen moet ik hoge investeringen doen die, vooral bij kleinschalige produktie, moeilijk terug te verdienen zijn.

Doe daarom je voordeel met de kennis die ik heb vergaard. Lees mijn blog en kijk op de pagina ingrediënten.
Voor mezelf heb ik nu de ideale ( en betaalbare) gezichtscrème eindelijk gevonden. Ik hoop dat dat jou ook lukt.