Peau Pure

Anders

Puur

Peau Pure gezichtscrème bestaat, anders dan andere crèmes, uitsluitend uit werkzame bestanddelen. Deze zijn van de hoogst verkrijgbare kwaliteit en zover mogelijk van biologische oorsprong en fairtrade. In andere gezichtscrèmes zitten ook stoffen die slechts het doel hebben de viscositeit van de crème te beïnvloeden, oneffenheden in de huid te camoufleren (door ze dicht te smeren) of om ‘het potje te vullen’. Omdat deze stoffen in Peau Pure ontbreken werkt de crème effectiever, worden de poriën niet verstopt en is de huid makkelijker te reinigen. Door de hogere effectiviteit kun je de crème desgewenst zuiniger aanbrengen.

Lichtrose

Peau Pure is lichtrose. Dit komt door een alg die kleur geeft aan kreeft, zalm en garnalen: Astaxanthine, een zeer krachtig antioxidant. Het beschermt je huid vele malen effectiever dan andere alle antioxidanten en vitamines.
De rose kleur in de crème heeft geen nadelige invloed op de teint van je huid.

Geen parfum

Peau Pure bevat geen parfum en heeft toch een subtiele, aangename geur. Dat komt door een kleine dosering neroli. Neroli is een kostbare etherische olie (stoom-gedestilleerd) en staat onder meer bekend om goede huidverzorgende eigenschappen. Het bevat antimicrobiële en antioxiderende eigenschappen. Neroli wordt ook gebruikt vanwege zijn opbeurende geur. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de hoeveelheid serotonine (geluksstofje) in je hersenen verhoogt.

 

Alle ingrediënten in Peau Pure zijn geselecteerd op hun werkzaamheid, op kwaliteit en zuiverheid. Vooral bij natuurlijke producten zoals Arganolie is dat van essentieel belang (die kwaliteit varieert sterk!).

Kijk hier voor de complete lijst van ingrediënten, de eigenschappen en de werkzaamheid.

Peau Pure wordt in kleine hoeveelheden gemaakt, afhankelijk van de behoefte. Hiermee wordt voorkomen dat je een product koopt dat lang op de plank ligt, wat de kwaliteit ten goede komt.